SAFE på riggbesøk hos Noble Integrator

SAFE på riggbesøk hos Noble Integrator

Graeme Mitchell og Thorbjørn Holger Opstad Foto: Rebecca Bjerga

SAFE gjennomførte nylig et arbeidsplassbesøk hos Noble Integrator, som har sin beliggenhet i Åmøyfjorden utenfor Stavanger.

Klubbleder Graeme Mitchell ledet besøket og ga en innsiktsfull rundtur på jack-up riggen, hvor medlemmer og potensielle medlemmer fikk muligheten til å hilse på SAFEs delegasjon, stille spørsmål og diskutere fagforeningens rolle og betydning på arbeidsplassen.

Dette ga et verdifullt innblikk i hvordan organisasjonen fungerer som en støtte for arbeidstakere innen energisektoren, og hvordan den jobber for å ivareta medlemmenes interesser og rettigheter.

Klubblederen var stolt over å vise frem arbeidsplassen sin og svare på spørsmål fra både eksisterende medlemmer og de som vurderte å bli en del av SAFE-fellesskapet. 

– Arbeidsplassbesøket hos Noble Integrator demonstrerte tydelig det nære samarbeidet mellom SAFE og medlemmene, og hvordan organisasjonen forblir engasjert i å beskytte og fremme arbeidstakernes interesser, sier Mitchell. 

Besøket var også en anledning for potensielle medlemmer å forstå hvordan SAFE kan bidra til å sikre gode arbeidsvilkår.

– Besøk som dette gir oss en plattform for å utveksle synspunkter og styrker samarbeidet mellom arbeidstakere og organisasjonen, sier forbundssekretær på organisasjon Thorbjørn Holger Opstad.